Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDaZERG_1

    senior tag

    Felraktam az X220s gépemre a "3M" (kamu) duallock -ot, amit már több hónapja terveztem felrakni, de utána esett le, hogy az akkukra néhány hete ráraktam az elektromos cigim néhány nem kihasználatlanság miatt félrerakott szilikon "ruhát". Miután arra értelmetlen duallockot rakni kipróbáltam mi is történik, ha csak úgy rakom rá az akkut szilikonruhával. A 220-asnak kettő velco fogadásra kialakított felső lemeze van, így annak azért el kellene viselnie egy komolyabb ütést is. Az akku semerre sem mozdul meg, mivel a szilikon elég puha, hogy a lock kis műanyag hurkai belesüppedjenek.
    Hobbykingen láttam hasonló szilikon védőt, de azok a méretek valahogy nem igazán passzolnak a Dinogy 4S akkuimhoz. Valaki látott már olyat, ami jó lenne a 4S Dinogy akkukhoz?
    Így is meg vagyok elégedve vele, de nincs annyi ecigi akku tokom, mint amennyi akkum van, és a többire is raknék. Sőt a kicsi akkuk lennének a fontosabbak (GNG 550, Tattu 450 Tattu 650) ugyanis ezek alul vannak, és némelyiket már kicsit megcsúsztattam az aszfalton.

    szerk:
    Vandor01
    Szerintem "FORTINET"
    Nekem az van a Leaderben és egyet külön is vettem (nem ilyet akartam, de őket ez nem szokta érdekelni) :D

    [ Szerkesztve ]

    Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák