Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz Allien #62371 üzenetére

    Koszi a valaszt!
    Szoval, a gimball ez az item: [link]
    Lenne nehany kerdesem vele kapcsolatban:
    Az a bajom vele, hogy a doksi szerint ennek 12V kell. (Persze, hogy nem olvastam el elore...) Adhatok neki 3S-t ugy naturba? Vagy kell neki a pont 12V?
    Gond-e az ennek, ha en fejjel lefele szeretnem beepiteni? Meg tudom oldani, hogy a teteje felul legyen, de ahoz kell konzol, aminek van nemi tomege... persze, ki is probalhatom, csak erdekel, mi a tapasztalatotok / velemenyetek, nekem ez az elso ilyen cuccom.
    Van egy Sony FDR-X1000 kameram, egyelore azt szeretnem ratenni, ha megoldhato, ha nem, akkor veszek majd egy megfeleo GoPro copy-t. Azt en is eszrevettem, hogy ki kell egyensulyozni, egyelore tettem ra egy 10-es csavart. Jo lett igy.
    Az van meg, hogy van ez a 6 polusu csatlakozo, (PITCH/ROLL,) ami nekem razkodas eseten nagyon kozel esik az alu hazhoz. Van erre valami bevalt modszer, hogy ne essen ilyen kozel? Vagy joez igy? Amugy ide kothetem a tav ket csatornajat, hogy tudjak kalibralni?

    A ROTG01 ugy tunik, hogy megy, de az oldalon nincs leiras, hogy kell a csatornat beallitani, meg a telefonom nincs a listaban, de gondolom a fekete kepernyo jot jelent. (Ha az app-ban megnyomom a play gombot, akkor ki lehet valasztani a megfelelo USB kamerat.) Van esetleg olyan app, ami a google play-ben van, es jobb, mint ez a letoltheto app?

    Az van meg, hogy a TX801-et nem tudom osszedugni a C800T-vel. Eroltessem ezt? Olyan a drot, mintha ossze valo lenne, 2.5mm pitch a csatlakozo, az egyik fekete-piros-sarga, a masik lila-piros-sarga. (Mondjuk eleg erdekes, hogy a lila a GND.) A TX-bol kilog meg egy fekete-piros drot, gondolom itt kene neki 7-24V-ot adni. (Mondjuk a leiras ezen resze eleg egyertelmu.) Itt mondjuk szepen le van irva a csatorna kivalasztasa...

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák