Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDaZERG_1

    senior tag

    Kikérte a véleményem a RunCam a RunCam Split 2S kábelével kapcsolatosan, mert valamikor néhány hónapja reklamáltam a szalagkábel hossza miatt. Kíváncsi vagyok komolyan veszik -e az ajánlásom, de majd kiderül. A RunCam Split 2 a csomagban alapból két méretben kapott adatkábelt, míg a 2S csak egyet, ami be van építve és nem mondanám kellően hosszúnak. Lehet már más is feltette a kérdést nekik. Miután lapos a gépem nem tudom ESC - FC- kamera elektronika sorrendben egymás fölé rakni az elektronikákat, így az ESC-t hátra kellett beépítsem, viszont így elég csökevény a hosszú vezetékek miatt, amik itt-ott mennek a gép hátuljába.
    Azt nem is írtam, hogy az előző verzióhoz képest a szalagkábel minősége is romlott, mert ugye annál össze volt sodorva, itt meg csak gyenge bevonóréteget kapott, ami szerintem nem olyan jó, mint korábban.
    Közben írtam még egy levelet, amiben kitértem minden eddig észlelt hibára :)
    Eddig rendesek voltak velem, mert amit kértem a termékekhez plusz egységeket mindig elküldték. Remélem amiket írtam elfogadják, és újra gondolják a RunCam Split 2S-t...

    Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák