Új hozzászólás Aktív témák

  • Carlosito

    csendes tag

    Sziasztok!

    Rászántam magam egy ebook olvasó vásárlására. Egy Pocketbook Touch Lux 3-ra esett a választásom.
    Lenne néhány, talán butának tűnő kérdésem az olvasóval kapcsolatban:

    1.: A képernyő tisztítására mi a javallott? Ugyanúgy lehet mint az okostelókét? Én arra alkoholos vattát szoktam használni.
    2.: Mondjuk még nem is tudom milyen verzióval kapom majd de: A firmware frissítést wifi nélkül is meg lehet oldani ugye egy számítógép segítségével? Jelenleg nincs ugyanis wifi az albérletemben. Persze net meg laptop az akad.
    3.: Érdemes egyébként frissíteni újabbra az FW-t? Illetve lehet egyből a legújabbra is, vagy csak egymás után sorban lehetséges? Ebben van valami kockázat vagy veszélytelen eljárás? Illetve melyiket ajánlott felrakni a gyártói honlapon lévők közül (5.7,5.8,5.9)?
    4.: Új fonttípust mennyire macerás telepíteni az olvasóra? Olasgattam a fórumot és megtetszett ez a Charis SIL Modified betűtípus amit ajánlott itt valaki.
    5.: A TL2 és a TL3 méretben megegyezik? Tehát ha egy tokot TL2-eshez ajánlanak az ugyanúgy jó lesz a 3-asra is?
    Egy ilyen például elégséges lenne? Mintha oldalról nem nagyon védené, vagy az annyira nem is számít? Találtam még egy másik fajtát is. Ez mágneses zárral rendelkezik és mintha jobban védené a készüléket. Melyik a jobb szerintetek? Esetleg örülnék ha ajánlanátok további lehetőségeket is amit például ti használtok.

Új hozzászólás Aktív témák