Új hozzászólás Aktív témák

  • Ratrak

    csendes tag

    válasz petikeh #2119 üzenetére

    Én is G29 :D

    A cockpit-megoldásom egyedi cucc, mivel a nappaliból csak egy van, és nem mindegy, hogy uralja-e egy szimes rig, ezért a fő szempont a könnyű és gyors "eltakaríthatóság" volt.

    Az ikás Pöang fotel régi kedvenc, korlátlan mennyiségű munka- és pihenésórát tudunk benne eltölteni Asszonnyal mindenféle fájdalom nélkül (mármint mindenki a saját fotelében ;]) Viszont alacsony, és túlzottan hátra dől. Utóbbit bevallom, megszoktam, meg abban segít a TV, hogy nem pici és nem 10m-ről nézem... Előbbihez meg hozzá van hangolva az asztal magassága, amit én terveztem és gyártottam le magamnak, a szoba adottságait és különböző használati szempontjait figyelembe véve - és nem a szimezés volt a first priority.
    Amúgy a H-váltó egy zsanéros cuccon van, amikor nem használom, akkor lefele "lóg", és mivel flexibilis, amikor a szekrény ajtó be van csukva, picit be tudja tolni, hogy záródhasson az ajtó rendesen. Használatkor meg "felül" a Pöang fotel "szivacsára", úgymond azt tartja a helyén a gravitációval szemben. Nem ideális, mert így picit "lötyög", és picit túl elöl van, de legalább hozza a "régi szétment rönóváltó"-feelinget :DD
    A TV 55", 4k, munkára is, játékra is, filmre is, mindenre IS :D



    De a "nagy magic" az, hogy a sim-es rig és a "Fura hobbi? Milyen fura hobby?!"-layout között kb. 10 másodperc a váltás. És akkor lassan szereltem a kormányt az asztalra/ról... :)) A bal ajtó mögött lakik a PS, a jobb mögött meg a nyomtató. Középen a pedálok ugye, oda megy le a kormány, ha nem szim, és a lábam, ha szim :)
    A 2.0-t kicsit másképpen csinálnám, de nem olyan jelentős a macera ezzel, hogy megérje belerakni az időt, pénzt, fáradtságot.

    if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák