Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    bedvóter: Hm valóban, a Th30 kimaradt. Ugyan kompaktabb lámpák keresek elsősorban, de ennyi fényt 18650es fejlámpából még nem láttam - ami ténylegesen tud is ennyit, és emellett az alacsony fokozatok is használhatóak. Nem a legjobbak számomra, de elgondolkoztató :)
    Nagy hátránya, hogy nem látok most NW-ot belőle (meg persze drága).

    DC Fix Diffusion Film jellegű megoldás nincs mostanság? Az Sp40A-ra pont jól jönne egy ilyen.

    Dapro: Kézbe akarod fogni a lámpát?! Kellenek kis fényerők is (munkához, keresgéléshez)? A kutyasétáltatás az olyan helyen is megy, ahol elengeded, és kellhet nagyobb fényerő is néha?
    Sofirn SP40(A) pl jó lehet. 18650-es akkuval néznék lámpát ha több napig kell 1-3 órás üzemidő (a 90 lumenes álláson a fenti lámpánál). Ne feledd, 0°közül télen kb a fele üzemidőt tudják a LiIon akksis lámpák! Még egy ok, amiért nem vennék nem cserélhetős akkus lámpát.

    Vagy Decathlonból bármi, ha úgy érzed nincs szükséged a masszív házra/üzemidőre/akár nagyobb fényre. Nem tudom van-e bármi olcsóbban ami normális (védelmek, masszívság terén, fényerőfokozatok, fejpánt, a világítási fénycsóva, stb terén).
    AAA elemeseket szerintem erre véletelenül se vegyél! Ahogy kínai csiliólumenes minden védelem nélküli silány vackot se (pl Boruit).
    Fenix HM23 az első a Mylitee-ról amir erre megvennék - ha megfelel a tölthető AA akkus megoldás (mert van már az akkuk mellé okostöltőd amivel egyesével lehet tölteni őket.
    Esetleg Wowtac H01 vagy Trustfire MC12 , de 2 naponta tölteni kell, mínuszokban inkább naponta feltenném, és hidegfehér, amit utálok (4500-5000 Kelvin környéki fény szeretem este). Külföldről ilyen kicsikből (16340es akkus) a Sofirn HS10 ami ezek között az egyik legjobb, és árban is nagyon jó.
    18650 5000Kelvinből az SP40A mellé Convoy H1, bár szerintem a 25 lumen kevés, a következő 250 lumen meg sok.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák