Új hozzászólás Aktív témák

  • Ereshkigal

    őstag

    Üdv!

    2013 óta nem jártam itt, de most megint venni akarok egy (két?) lámpát... bár lehet venni sem kell, mert úgy látom, itt osztogatják. :DDD
    Szóval a Convoy S2 megadta magát, elkezdtem nézelődni. Valami komolyabbat szeretnék helyette, egyszer élünk...
    Amiből nem engedek:
    - holdfény mód (vagy valami ahhoz közeli), munka és gyerek miatt
    - szórjon szélesen, aztán ha messzire is megy, az nem baj :)
    - tailcap switch (is) legyen rajta
    Napok óta keresgélek, az ajánlásokat is figyelembe véve. Ezek alapján a Fenix E20 V2.0-t néztem ki. Mondjuk az 5 lumenes mód lehet sok, ha csak kevés fény akarok... nem tudom. Mondjuk ott lenne pl. a Fenix UC35 V3.0, "rendes" holdfény móddal, de keskenyebb szórással, na meg kétszer annyiért.
    Közben persze néztem mindenfélét, és elkezdtem magamat rábeszélni a közép- és felsőkategóriára is, mert az jobb lesz nekem túrázni, meg hadd ne soroljam, mire... szerintem mindenki be tudja magának magyarázni, hogy miért lesz jó, ha azt a valamit megveszi. :D
    Nem részletezném az elmúlt napok "vergődését", alapvetően két cég, a Fenix (E és PD sorozat) és az Olight lámpáit nézegettem. Amolyan mindenes lámpának ezek tetszettek jobban: Fenix PD36R (esetleg TAC), Olight Warrior 3. Talán még a Warrior Mini 2 is. Hihetetlen, hogy mennyi lámpa van, és nem bírnak olyat csinálni, amire azt mondanám, nem tudok belekötni (specifikációk és tesztek alapján); mondjuk tény, hogy ki kéne próbálni őket, utána dumálni, de erre nincs lehetőségem. A Warrior 3 vetítési képe tetszett a legjobban, széles spill, a hot spot is jelentős, és felfelé irányítva a lámpát is marad közvetlenül körülöttünk fény; ilyet talán más lámpánál nem is láttam. Persze rohadt drága, és az egyedi akksis megoldás elég aljas lehúzás szerintem, ha valaki venne még tartalékba.
    Szóval nem tudom mit kezdjek a birtoklási vágyammal. Vegyem meg az E20-at, aztán ha nem múlik, mellé valami mást is, vagy egyből a nagyágyút, és akkor jó eséllyel kevesebbet költök, meg hamarabb lecsillapodik?! :DDD Esetleg más ajánlás?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák