Új hozzászólás Aktív témák

  • Pissti

    csendes tag

    válasz sensor060 #36057 üzenetére

    Szia!

    Nem egybe kell elvinni. Van egy külön "depo" ennek fenntartva. Amikor felveszed a küldetést látni fogod, hogy ebben a lerakatban 3150 Tonna áru van és ebből tudsz felpakolni a hajódra. A felrakodott mennyiséget szépen leveszi ebből a lerakatból, majd amikor elvitted a célállomásra és kirakodtál, akkor már azt is fogja mutatni, hogy mennyit szállítottál le ez eddig. Ebből adódóan egyedül is meg lehet csinálni, ha éppen úgy adódik.

    Andie:

    Igen, egyszerre csak egy fejlesztés lehet a modulon. Ha már egyszer rátetted mondjuk a gyorsabb töltődést és most a megnövelt ugrótávot akarod, akkor felül fogja írni a korábbit.
    Illetve most már pluszba experimentalt is rá lehet tenni ezekre a modulokra (eddig csak fegyverekre lehetett).

    Egy-egy fejlesztésnek általában van negatív hatása, illetve pozitív is. Jól láttam, akkor a negatív hatást már az első pörgetésnél ráteszi (szintnek megfelelően pl. +30% tömeg növekedés, + 10% melegedés) és utána már csak a pozitív változik (pl. +40% otimal mass, +10% power draw). Az utóbbi értékeket tudod feljebb vinni, újabb és újabb pörgetéssel. Az első pörgetésnél lejjebb már nem fog menni, csak felfelé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák