Új hozzászólás Aktív témák

  • cabala1

    tag

    @duvi
    Köszi a tippet, néztem én ilyen faoff-os cuccot, de én ehhez nagyon kicsi vagyok :) A C-64-es Elite-ben erről szó sem volt! :)
    Chaff: a fix fegyvereket azért nem szeretem, mert nem egyszer volt, hogy harc közben odatévedt a lővonalba egy civil hajó, véletlen eltaláltam, erre utána mindenki engem lőtt, majd mehettem a böribe. A 3. ilyen dolog után hagytam a picsába. Maradok a tökautomata fegyvernél, elég dologra kell így is közben figyelni.
    A Reboot+Repair tippet köszi!

    @K.Andras.Vfx
    Neked biztos olyan monitorod van, ami szűrés után felhozza alapból azokat a csillagokat... Nos nekem nem ilyen :) Baromi pontosan kell ránagyítani, hogy kiválaszthatóak/láthatóak legyenek. Legalábbis nálam :)
    Eleve kiváncsi voltam, hogy kb. milyen távolságra vannak egymástól a neutronok (tapasztalatom szerint kb ~130-140 ly) meg meg akartam tanulni a galaxistérkép kezelését jobban.
    Ja és tudom-tudom van neutron highway tervező.

    @wollnerd
    Ilyen beltes most nekem is volt, vagy 10 percig tolta az újabb és újabb üzeneteket, de aztán egyszer csak elfogytak. Azt mondjuk nem tudom, hogy javították-e a végtelen ciklusos bolygókat, ahol bármeddig nagyíthattál, hiába....

    o7

Új hozzászólás Aktív témák