Új hozzászólás Aktív témák

  • Munkas

    aktív tag

    válasz Peppo #44918 üzenetére

    A Corvette a számok alapján nagyon jónak tűnik. Én is tervezek egyet csinálni már jó ideje, csak betettem elé a Cuttert, az meg inkább bosszantó harcban, bár lehet, hogy csak más stílusban kellene játszani, viszont bányásznak az a legjobb. A Corvettet a nagyobb bogarak ellen gondoltam, mert azoknál a csak a számok számítanak, nem kell agyalni a resistenceken, boostokon, és a fegyverek sziergiáin.
    A limpet elfér még az FDL-ben is. Azt nehéz lenne egzaktul leírni, hogy kell kilőni egynél többet belőlük, hogy nem fogyjanak, de általában csak összeakadnak és egymást veszik fel. Én úgy vagyok vele, hogy limpet majdnem olyan mint a lőszer, ha nagyon kell, akkor lehet csinálni. Asszem’ 10 vas és nikkel. Most épp azért megyek bányászni, mert elfogyott, és ott ezek a fő melléktermékek.
    Harcolni combat zone-okban szoktam, mert a nagyobb hajókon vannak a jó cuccok. Ma jött meg az új joystick, jobban megy vele a hentelés.
    Megvan a prizmatic shield is. Azt olvastam róla, hogy lassan tölt, de nem. Lehet, hogy mégis Fast charge-ot kap, ha eljutok vele a kínai csávóhoz. Estleg Multi Wave? A PP elbírná. Különösen, hogy azt meg egyel túlhúztam, így kicsit melegszik a rendszer, de meg lehet szokni, legalább kevesebb fogy a MC lőszerből :)

Új hozzászólás Aktív témák