Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Munkas #44915 üzenetére

    "Ezért univerzális combat shipnek a közepes hajók lesznek jók."

    Azért ez erősen szubjektív dolog. Nekem pl. a nagy hajók, elsősorban a Corvette, sokkal jobban bejöttek erre a célra. Az ok egyszerűen a tűzerő. Közepes és nagy hajók is pillanatok alatt olvadnak el általa, és a kicsiknek sincs sok esélyük kimozogni őket, mert ha csak egyszer is be lettek célozva, akkor végük. A Corvette ráadásul elég jól is fordul. Sajnos a többire ez már nem igaz. Az Anaconda még csak-csak, de a Cutter és a T10 szörnyű ebből a szempontból. Bár rammingra a Cutter brutális. :D

    Még inkább nagy hajóra szavaznék, ha materialt is farmolnék közben. Limpet controller még csak nem is kell sok, de limpet annál több. Úgy hullanak, mint a legyek. Esetleg még a Python-Krait II testvérpár valamelyike, mert ezekbe elfér egy nagyobb raktér is.
    Guardian Shield Reinforcement valóban jó cucc, de kb. az összes guardian modult érdemes kiszedni. Összesen van 6, egy délután alatt megvan. PP és distributor jól jön, ha nem akarsz mérnökölni, de az alap moduloknál jobb kell. A pajzs erősítő jó dolog, és a többi is hasznos lehet, ha pl. bogarászó hajót építesz. Az FSD booster meg kb. kötelező.

Új hozzászólás Aktív témák