Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    válasz Leslie33 #48117 üzenetére

    Nekem sincs FC-m, de kb mindenkinek bejön, aki vesz, ezek a tapasztalatok, amiket redditen olvasok.

    Igen.

    Igen.

    Max 500ly, nagyjából 20 percenként. Ennek a költsége 100.000 credit ugrásonként, és az üzemanyag, ami az FC-nek trícium. Az 1000t-s tank kb 10-15 ugrásra elég(itt kicsit homályban vagyok) , függően a távolságtól és a az összsúlytól. Ebbe beletartozik a trícium, a hajók és a 25.000 (huszonötezer) max rakomány. Elvileg tríciumot venni egyszerűbb és gyorsabb, de a Bubble-on kívül a direkt emiatt felállított FC-k meg megashipek aranyáron mérik(azt valaki tényleg odavitte meg kibányászta, lásd lentebb, lehet -e vele keresni). Bányászathoz kell egy icy ring ideálisan trícium hotspottal, meg egy lézerbányász(és subsurface) hajóval. Nekem van erre egy type-9-em szóval ezzel nem lesz bajom.

    Hetente, csütörtökön fizetsz, ami kb 5 Milliótól indul(fapad) , kb 15-20M-ig. Ha belépsz, ha nem, fizetsz!!! A költség függ attól, mi működik a hajón, lehet ez Vista Genomics, Universal Cartographics stb.
    Az ezen leadott anyagok a saját hajódon kevesebb pénzt(87,5%) , de ugyanannyi rangot adnak, más CMDR FC-jén ez 75%.
    Ennek oka, hogy 12,5 % a FC tulajáé, 12,5% meg megy az FC bankjába. Itt bajban vagyok, hogy ezt eléri-e az FC, amikor fizetni kell, vagy hogy is van. Majd kiderül. Vagy valaki itt felhomályosít.
    Ha nincs pénzed vagy a bankba, egy ideig mehetsz negatívba, aztán megy a MÉH telepre, te meg magkapod a lóvét, ha minden igaz.

    Ha beállsz egy forgalmas helyre vagy valamelyik oldalra feltöltöd a pozíciódat, akkor lehet vele keresni , szerintem jó helyen a fenntartási költségeket is. Van market, amire te szabod az árakat.

    Én a térképek alapján kihaltabb helyeket tervezek vele felkeresni, ahol nem kell feszt fosnom, mikor b@szom oda a kis hajókámat, és vesztem el az összes adatomat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák