Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Enszuke #10527 üzenetére

    Menthetetlen vagy.
    1. Mennyi? Argep-es linkekkel plz és fogyasztási adatokkal.
    2. Leírást vártál, nem videókat a 24p-re, de majd azt is keresek neked. :)
    3. Lásd fentebb...
    4. SSD-t a hang miatt vesznek a legtöbben szvsz, HTPC-ben ez fontos. Vagy ha valóban másra használják, de akkor sem azért, mert a Brazos lassú, hanem mert egy 5400-es hdd kurva lassú. Főleg egy noti hdd. Ezt tanúsítom. Nekem is brutálisan lassú az Ion alatt 5400-essel a desktop gépem raid0-ás 7200-es hdd-ihez képest. (ez ugyan nem SSD, de nagyon sokkal pattogósabb ez is, mint egy darab 7200-es hdd-s rendszer).

    Hibák:
    1. 3D, nem érdekel, nem használom. Nem is fogom szerintem. Hidegen hagy. Ahogy 100000x80000 felbontású filmeket sem futtatok.
    2. Rosszul kódolt filmek. Nem értem ezzel mit akartál mondani, a régi rosszul kódolt SD filmjeid akármelyik gyenge proci lejátssza, nem kell újrakódolnod. Egy erős új fullHD film szarul kódolva... na azt nem bírja, de mivel ÚJ így egyszerűbb leszedni mást. De már írtam ezerszer, soha nem fogod megérteni... gyakorlatilag már amit írok az is hülyeség, mert kb. NINCS olyan film, ami rosszul kódolt lenne, tehát keresni és leszedni sem kell másikat. Megfordítom a dolgot, hogy te is dolgozz rajta kicsit, jó? Tudsz nekem olyan nem a szomszéd pistike által kódolt filmet (nem sample-t) linkelni amit letöltök és nem fog futni? Várom a tucatszámú linkeket. :)
    3. Felraktam nv-re az nv drivert, xbmc-t és játszik mindent mióta megvan. Ati-tól féltem, mert régen nagyon sok filmet nem játszott, de amikor megvettem a másik gépet feltettem a catalysteket és lejátszott mindent dxva-val. Itt valami user error van... (egyedül az i3-2100 driverével/xbmc-vel kellett fórumoznom és vacakolnom, mert ott kockásodott elsőre a kép. De az erősprocis gép, nem számít :))
    4. Nem én írtam, hogy lesz új directx, nekem nincsenek rosszul kódolt filmjeim. Pedig van 3-4tb-nyi és egyet sem kellett újra letöltenem.
    5. Beszámíthatnám, de nem teszem, mert még mindig Ion-om van és marad is. :D Brazosom nem volt soha, már ezerszer írtam.
    Ill. ha cserélek (mert megfordult már a fejemben a szar nv-s 24p miatt) akkor bele szoktam számolni, nyugi.

    Valószínűleg tényleg több gyenge procis géped volt, mert nekem csak 1db, az Ion. Méghozzá azért mert én nem akarok gyenge procis gépet használni általános célra. Ha arra kell erős procit választok. A gyenge meg HTPC-nek tökéletes, ha nem azon netezek, kódolok vagy vágok videót, akarom megnézni a vágott, szarul kódolt videóim. :) Nem erre való, fura hogy pont neked kell elmagyarázni és hogy pont én védem a gyenge procis gépeket, mikor az erősebbet szeretem, nem? :D

    Hobbim inkább volt, mert vesződni én sem szeretek már vele. Épp ezért nem hagy nyugodni, hogy csak erősködsz. Pont egy olyan emberrel, aki:
    - általános használatra a pörgős gépeket szereti (anyámnak se vennék atomot netezni)
    - már utál vele feleslegesen b*szakodni
    Az Ion-nal töltöttem el napokat, nem azt mondom, de az egyik sem a dxva lejátszás miatt volt. Csak az xbmc-t kellett sokat finomhangolni. Könyvtárak, letöltések, médiatár, stb... a filmek az első pillanattól szépen futottak rajta.
    Ahogy írtam, később az amd-től féltem, de az x2-es htpc-re is csak a drivereket kellett feltenni és ment minden film dxva-ból (az erős proci ellenére is azzal).

Új hozzászólás Aktív témák