Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz #75912448 #16043 üzenetére

    TCr-nek írom, de erre a hsz-re illik válaszként. :)

    A Modecom 202-302 házhoz paneltápot adnak.
    Előnye, hogy hangtalan. A külső táp 96W-os, a panelről nem látok infót neten szétszedni meg nincs kedvem :), de szerintem ha ilyen külső tápot adnak hozzá akkor kellően erős lehet a paneltáp is. Egy kisebb Trinityvel is megbirkózik talán.

    A Spire Powercube-hoz is van szerencsém. :) A tápja alapvetően halk... lenne, ha nem lenne a ventije szar. Épp most áll nálam csere előtt. Egyébként viszont alacsony fordulaton járna. Hátránya, hogy procihűtőből épp egy alacsony i3-2100h-oz adott fér el alatta, elég hülyén néz ki így, de amúgy nincs baj a szellőzésével, egy ilyen procival, leszabályzott hűtővel is szépen elmegy. Fogyasztásban +10-15W a panelhez képest, nemrég írtam le ide a topicba a pontos adatokat egy i3-2100-al mérve.

    Thermaltake ház ugyanez, talán a táp lehet márkásabb, de fene tudja...

    Nyilván az elsődleges kérdés a HDD-k száma, mert a Modecom-ba csak egy 3.5 fér be és talán egy 2.5-ös a slim ODD helyére.
    szerk: Most látom, hogy nem lesz telepakolva. Ez elfér benne. Nekem 1db 3.5 HDD, 1db slim ODD van benne, az ODD és a fedőlap közé pedig bepréseltem egy SSD-t. A maradék hely 0mm. :)
    Akkor csak az a kérdés marad, hogy később Trinity vagy vmi más nagyobb proci képbe jön-e, mert az már nem nagyon fog benne elférni.
    Itt szét lehet nézni kicsit benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák