Új hozzászólás Aktív témák

  • 90Quiet

    tag

    Sziasztok!

    Most kezdtem el ismerkedni a Kodi-val, ami eddig egy nagyon szimpatikus benyomást kelt. De találtam egy idegesítő hibát a movie scrapper résznél aminek nem tudok rájönni a megoldására.
    Scrappernek a tmdb.org-ot használom mert nagyon praktikusnak tartom, hogy a közösség szerkesztheti a filmes adatbázist ha valahol hiányosság mutatkozik. Ma betöltöttem a kodiba az Olsen banda filmjeimet, amik persze nem voltak fent magyarul a tmdb-n, ezért én maga hoztam létre címfordítást az oldalon egy friss regisztráció után.

    Itt egy screenshot a hibáról

    Ezután az összes filmet sikerült megtalálnia a scrappernek, de a legelső filmnél (Olsen-banden) valamiért a Dán címet és az Angol leírást tölti be a médiatárba. A többi filmnél hiba nélkül a magyar cím és leírás szerepel (ahogy az ki is van választva a scrapper beállításaiban). Ha ráállok a problémás filmre és egyedileg frissítem az infóját, akkor a kereső megtalálja magyar címmel a filmet (Olsen bandája), de hiába választom azt ki, a frissítés után megint a dán cím és angol leírás jelenik meg.

    Valakinek volt már hasonló baja a kodival? Ismertek erre megoldást?
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...

Új hozzászólás Aktív témák