Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Patice #41529 üzenetére

    + Mézga,

    Pont mondani akartam, hogy nézzétek össze. Nincs értelme megvenni, ha esetleg kevés a Bras alapú vas. Bár a hangja lehet sokkal jobb a Popinál, persze táp kérdése is, de emlékszem neked milyen előrelépés volt.

    (#41524) sb

    Én ki is vágom az iso-kat, így remuxot is lehet kreálni BD3D-ből. Ugyanezt megcsináljuk a 2D filmekkel is, Kodi médiatárból egyszerűen indítható. Mondjuk 2 kezem elég megszámolni a 3D anyagaim. :) Egy külön 3D profilt kell kreálni madvr alá, mert első próba alkalmával megzabálta GPU-t. Tesztelgetem majd a jövőben...

    PowerDVD nálam kés a vajban, ha ez segít néhányotoknak, így használom illetve aszem használtam a 15-ös verziót:

    Az iso-t WinCDEmuval mountolom, ingyenes, tiszta, minimális mérettel. Nem használom egyik népszerű borzalmat sem, mint daemon és tsi, szerintem a PDVD beépített csatolója is retek.

    A PDVD mindig Cinema módban legyen, ne ablakosban. Ez a legfontosabb! A madVR fullscreen exclusive módjához tudnám hasonlítani, bár teljesen másra valók. Mégis számos anomália elő sem jön, ha nincsen szerencsétlenül ablak/normál módban.

    Végül ne legyünk restek a Win+P kombóval a film lejátszása előtt letiltani a második képernyőt, még ha ez nem is feltétlenül szükséges. Nagyon háklis ez a szoftver a hardverelemke, és a saját szoftveres környezetére.

Új hozzászólás Aktív témák