Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz e-newsee #42869 üzenetére

    EFI, vagy hagyományos boot lehet probléma, UEFI-ben negedélyezni kell a "legacy" dolgokat (fejből most nem megy) és/vagy Fast Boot-ot ki kell lőni, az csak Win8-hoz jó.

    (#42871) dugesz77:

    Jó kérdés, talán tovább lesz rájuk terméktámogatás/driver, ha Win-ben gondolkodol, amúgy szerintem csak a proci részen változtattak, magasabb Turbo órajel érhető el velük, meg lehet optimalizáltabb az egész és így talán kevesebbet fogyaszthat, de a valóságban nem hinném, hogy megérné cserélni N3150-ről J3160-ra.

    Meg ugye most újak lesznek ezek a lapok, kérdés milyen áron jönnek, a régiek árát befolyásolják-e stb.

    HD Graphics = HD Graphics 400 ebben az esetben. Azért kapták ezt a számot, hogy a felhasználók tudják hova helyezni fejben. A Skylake IGP-ket is most már csak háromjegyű számmal jelölik 5XX formában.

    (#42872) canniball:

    Hétvégén jártam így Win7 --> Win10 frissítés kapcsán. Csak a Win7 telepítőhöz kell egy "peccs", hogy kezelni tudja az USB-s billentyűzetet + egeret, mert ezek még nincsenek benne alapból egy Win7 telepítőben, max. egy frissített verzióban. Ubuntu (Server) telepítő esetén nekem eddig nem volt gondom az USB-s perifériákkal.

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák