Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz djpundro #46983 üzenetére

    A NUC-ra tudsz külső BD-olvasót rakni, még kezelni is fogja tudni. A probléma ott kezdődik, amikor eredeti lemezt akarsz vele lejátszani tartalomvédelemmel. Ezt csak megfelelő programmal fogod tudni, én jelenleg csak egyről tudok: PowerDVD. A Kodi csak a védelem nélküli lemezeket fogja tudni lejátszani.

    1. Ha van már Win10-ed lemezen, akkor van hozzá kódod. Win10 telepítő pendrive-ot legegyszerűbb a Microsoft MediaCreation Tool-lal a legegyszerűbb. Ezt elindítod, letölti a legfrissebb telepítőt és egy legalább 8GB-os pendrivra (formázza!) elkészíti a pendrive-ot a telepítéshez. Utána már csak adott gépet kell USB-ről bootoltatni és a többi innentől kezdve ugyan az, mintha lemezről raknád fel, csak utána nem fog annyi frissítést leszedni, emrt már ezek benne lesznek az elsőre felpakolt adagban. Amikor meg kéri a kódot, akkor beírod a meglévőt (hacsak ez nem egy OEM kulcs volt.)

    2. Ezt a verziót nem ajánlom, mert ha jól tudom ebben forrasztott a RAM és az "SSD" (eMMC) is, azaz nem tudod bővíteni később. Nekem megérne annyi felárat a későbbi bővíthetőség lehetősége.

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák