Új hozzászólás Aktív témák

  • Osibaa

    senior tag

    válasz kovi0001 #7616 üzenetére

    Szia!

    Lapok közül inkább az Asust választanám a helyedben. Nekem korábbi verziójú Asus lapom volt távirányítóval, amivel teljesen ki/be lehetett kapcsolni a gépet, lehalkítani a ventiket és hasonló okosságokat, gondolom az újabb verzió is tudja ezt. Emellett számos multimédiás szolgáltatással rendelkezik még, erre lett kihegyezve (lásd Asus honlap). Ez szerintem erős fegyvertény a Gigabyte-tal szemben.

    Prociban 2 ezer Ft-tal drágábban kapsz olyat, aminek 45W a TDP-je, így kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, halkabban hűthető... a helyedben inkább azt venném.

    Ház, memória, DVD, merevlemez ízlés kérdése. Amire szerintem érdemes a pénzmagból tartalékolni egy HTPC esetén, az a tápegyég, a proci hűtés és az egyéb hűtők. Ne számíts arra, hogy egy HTPC házba nem rakott a gyártó hangos ventit. :)

    Házakat itt érdemes keresni - ha nem is a legolcsóbb, de egy helyen látod a teljes kínálatot. Hűtést pedig itt érdemes nézni, minőségi cuccokat árulnak és vannak egészen egyedi megoldások is, amire vagy nem is gondolnál, vagy nem tudnád mi alapján keresd a neten.

    "40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

Új hozzászólás Aktív témák