Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri78

    őstag

    Sziasztok!

    Tanácsot kérnék. Feljebb szeretnék lépni, és egy ideje már gondolkoztam egy Rolex óra vásárlásán. Sajnos az elmúlt pár hónapban elszabadultak az árak.
    Nekem személy szerint a date és a gmt funkció szükséges az órán, és a sub vonal nem tetszik, így az Explorer II, abból is az újabb kivitel, a 216570 Black, ami tetszett. De a várólista és az felmenő árak idén már mást súgnak nekem.

    Elkezdtem a többi márkát is nézegetni, de a Tudor-nál nincs olyan gmt, ami tetszene csak a sub forma. Fortis-om már van:), IWC-nél a Timezone van, de az a modell már 46 mm (nekem túl nagy – max 43mm-ig vagyok kompatibilis), máson nem akadt meg a szemem. Egyedül az Omega, ami még csinál számomra tetsző modellt.

    Omega Seamaster Aqua Terra GMT 150m - 231.13.43.22.03.001. Ebbe a co-axial chronometer 8605-ös kaliber van, de ezt nem nagyon ismerem. Valaki tud róla használható infót? Megbízható ez a szerkezet? Illetve Omega órám még nem volt – milyen a szerviz háttér itthon? (gondolom elégséges, mivel elég sok Omega kering a piacon, de egy kérdést megér…)

    Vagy bármi egyéb vélemény, észrevétel?

    Köszi a segítséget előre is.

    "...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

Új hozzászólás Aktív témák