Új hozzászólás Aktív témák

  • Lavar

    aktív tag

    Sziasztok,

    szeretném a segítségeteket, tanácsotokat kérni, hogy normális-e a helyzet. Lehet-e tenni ellene valamit, esetleg lehet-e gariztatni, ha igen, milyen indokkal, vagy ne foglalkozzak vele használjam amíg jó, aztán majd elviszem ha bedöglik. (Ha nagyon nem muszáj, nem szedném szét a gépet, szükségem van rá.) Még 2 év van a problémás ssd-re.

    Korábban már mutattam itt, hogy milyen értékeket mutatnak az ssd-k. Akkor azt mondtátok teljesen jók.
    Itt látni, hogy 1 év alatt nem sokat lassult a meglévő az újhoz képest.

    Most viszont más a helyzet. Észrevettem kb. 1 hónapja - ránézek néha sentinellel hogy minden oké-e -, hogy a rendszernek fenntartott ssd-m 99%-os lett. Nem foglalkoztam vele, gondoltam normális, elmúlt már 1 éves. Mostanra már 98%-os.
    Mutatom a most mért értékeket, amin én látványos lassulást látok, pedig csak 3 hónap telt el azóta mióta legutóbb mértem.
    Ez mind még nem is zavarna, ha nem érezném a gyakorlatban is a gondot. Többször előfordul, hogy ha böngészőt, vagy mappát nyitok meg, pár mp-re elgondolkozik a gép, és késleltetve nyitja meg.
    Az új értékek:

    Visszaolvasva, látom szoktatok ssdok képet is kérni ha gond van valamivel, beteszem azt is a problémás ssd-ről, meg egy smartot hátha kiderül belőle valami.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák