Új hozzászólás Aktív témák

  • laychi

    veterán

    Sziasztok.

    Nemrég vettem egy új laptopot, 512GB SSD-vel.
    Ma jött meg a 2TB-os ssd-m erre szeretném klónozni.
    A gyári SSD-n egy előretelepített windows 11 home verzió van, ami még nem lett használva, első körben külső SSD-ről ismerkedtem a notebookkal, hogy megfelelően teszi e a dolgát.

    Mit gondoltok, ha átklónozom, akkor ugyan úgy klónozásra kerül a win 11 kulcs is és gond nélkül tudom majd használni, vagy ilyen esetben van valami másolásvédelem?(emiatt esetleg először be kell állítanom a windows felhasználót, stb és utána klónozni?)

    Másrészt mivel még sosem csináltam ilyesmit, de próbáltam információt szerezni és ahogy nézem pont az előző hozzászólásban is az általam "kiszemelt" Macrium Reflect említi hunaqua is, megpróbálnám ezzel a szoftverrel csinálni a klónozást.
    A klónozás folyamán a partíció megmarad 512GB-nak, vagy automatikusan kibővíti 2TB-ra? Esetleg valahogy nekem kell kiterjeszteni a méretet?

    Eladó Barrow Direct Die Block(Új) https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/barrow-direct-die-block-fuer-intel-12-13-14-gen-cpu/2825566427-225-8779?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

Új hozzászólás Aktív témák