Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    Most telepítettem újra a rendszerem és próbálok mindent ahogy kell ráncba szedni és azt szeretném megtudni, hogy fw-t érdemes frissíteni egy Samsung 830 (128GB-n) amennyibn nem tapasztaltam problémát vele?

    CXM03B1Q-t ajánlja fel a Magician mint frissítést és jelenleg a CXM01B1Q van fent. Én azt olvastam, hogy ha nincs probléma az SSD-vel akkor nem ajánlott az update. Amennyiben még is ajánlott a frissítés, azt, hogy destruktív vagy nondestruktív a fw még install előtt jelezni fogja nekem a Magician, nem?

    Utolsó kérdés, feltétlen szükséges a DOS-os alapú flashelés? Vagy ráengedhetem nyugodtan Magician-ből is? Ha csak annyi a veszély, hogy kifagyhat a rendszer/Magician és ezért kockázatos akkor ezt még bevállalom mert még sosem volt sw-es flashelésből gondom, ha ez lesz az első esetem akkor így jártam. :)

    Nagyon köszönöm a segítséget!

    Szerk: Ahogy nézem mindenképp ajánlott a frissítés mert a CXM02B1Q-ben lényeges változtatások voltak nekem pedig csak a 01 van fent. A 03 értelemszerűen tartalmazza a 02-es frissítéseket is gondolom.

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák