Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz wildrain #43776 üzenetére

    Nem ertem miert hasonlitgatot az almat meg a kortet az alapjan, hogy gyumolcsok.

    Button semmilyen kerekcserenyi idot nem sporolt meg ugyanolyan idot autozva mint a tobbiek (nem tudom hol almodtal ilyet.)
    Tavaly probalkozott azzal, hogy kiautozzan egy kerekcserenyi idot, de nem jott ossze, annyira meg o se tud lassan vezetni, hogy SF nelkul osszejojjon.

    Hamiltonnak nem csak a gumik a gondjai, hanem fejben sincs ott, a McLaren tonkre vagta mint anno Montoyat, evekig nem tudtak neki versenykepes autot biztositani.
    Az meg biztosan bosszantja (mint minden versenyzot bosszantana), ha a csapattarsa aki tudja nem gyorsabb, egy gyorsasagi autosportban a sporolassal jobb eredmenyeket er el.

    Hamilton szamara jovore a Red-Bull, Ferrari kiesik a sorbol, mert ott sose fognak 2 VB pilotat foglalkoztatni egyszerre, igy az egyetlen ertelmes opcio a Mercedes marad.
    McLaren csillaga (ha lehet annak nevezni az allandoan VB eselyesnek tartott alakulatott, akiknek 2000 ota 1 egyeni es 1 konstruktori VB cim jutott) lealdozoban van, ez lehet az utolso jo szezonjuk, Mercedes motort nelkul eltunnek a sullyesztoben. (nem mintha azzal nagy sikereket ertek volna el osszetetben.)

    Magyarul Button az esz vilagbajnoka lehet (ugye az elsot egy uber autoval szerezte, ugy hogy Barichello aki egy toltelek pilota, szorngatta a golyoit a szezon masodik feleben.), a gond az, hogy ez nem sakk :)

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Aktív témák