Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz NoMagix #34663 üzenetére

    Meggyőztél róla, hogy az elektromos a jövő. Bár azt még mindig nem értem, hogy a tied hogy a fenébe olyan stabil, miközben az enyém még akkor is csóválja a farkát amikor már nagyon messze voltam azoktól a beállításoktól, amit egy átlagos kocsinál jónak tartok. Lehet ki kéne próbálnom a 65/1-es ARB-t, vagy csak megnéznem, hogy van e ugribugrinak valami jó alulkormányzott tuningja hozzá.

    NoMagix: Az a vacak lett a tekergős pályák, vagyis majdnem a teljes dlc bónsékere. Rücsissel jó terepre, slickkel meg aszfalton üt mindent. A fő térképen azért már nem olyan ütős.

    NoMagix: Van még abban bőven ám. A legelején egy kicsit még mehettél volna agresszívebben, meg a bánya után a sivatagban kisebb nagyobb hibákkal elszórsz vagy 2-3 könnyen megfogható másodpecet.

    parandroid: Ilyenkor inkább azt kérdezd meg, hogy kanyar gyors vagy lassú kanyarban alulkormányzott e, illetve azt, hogy kanyar bejáratnál, vagy kijáratnál! :P

    stillmatic: Az a baj, hogy még lelkes amatőrök sincsenek. Annyira nem érdekel senkit a dlc, hogy azon a pár versenyen amit letoltam, engem is beleértve eddig 3,5 fő volt a lobbyk átlaglétszáma.

Új hozzászólás Aktív témák