Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz CJ4567 #34760 üzenetére

    Párszor tőlem is ütöttek le olyat 20-ért amit egyébként 25k-ért megvehettek volna, de, még így is azt mondom, hogy ez a leghülyébb jutalom amit valaha láttam játékban. Mire eléri az ember a legendás szintet bármiből, garantáltan van annyi kreditje, hogy semmi szüksége ne legyen 20M-ért, vagy egyáltalán bármennyi kreditért bármit árulni. Cserében meg sokszor még 20-ért sem lehet ritkaságokat venni, mert aki meg eladná az legfeljebb pár százezerért tudná, annyiért meg hülye lenne.

    laceszgamer: Megdönthették volna egy kicsit jobban is. Mondjuk egy jó 36 fokra, mint pesten a Milit, aztán akkor lehetne száguldozni rajta.

    Daw93: Eddigi tapasztalataim alapján nekem is úgy tűnik, hogy a Launch controllal függ össze leginkább. Azoknál a kocsiknál, ahol olyan rövid a kettes, hogy még 50 alatt érdemes váltani, azoknál a még éppen aktív LC nem engedi a váltást. Ahol valamennyire állítható a váltó, ott érdemes lehet úgy belőni, hogy kissé hosszabb legyen a kettes, alacsony osztályokban, ahol meg nem, ráadásul még igény is lenne egy jó rövid egyesre, ott meg kikapcsolni az LC-t és várni a peccsre, vagy mittomén.

    united28: Az új DLC óta csinálja ezt. PC-n az ez előtti peccsel javítottak rajta egy kicsit, és nekem eddig úgy tűnik, hogy a tegnapelőttivel talán teljesen meg is oldották, Boxon nem tudom mi az aktuális helyzet.

    spleenszuru: Ha elérhető az offroad, vagy esetleg már gyárilag az, akkor azt használom, ha csak a rally akkor azt.

    NoMagix: Én egyszer a Brütal Legend intró/menüzenéjének ültem végig szép nyugodtan mind a 9 percét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák