Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz AsakuraDave #38121 üzenetére

    De részleteken rugózik a DF :D Kurvára nem nézed játék közben hogy mennyire bordázott a műanyag a fényszóron. Kétszer eltátod a szádat és mész tovább.

    Külső nézetben meg nem játszom motorsportot mert hogy a divatos szóval éljek, nem "immerzív" (ez a szó b*zdmeg...) így az esőcseppek a szélvédőn vannak, arra meg ott az ablaktörlő.

    Azt az egy dolgot kéne felfognod, hogy mindkét játék más filozófia mentén készült, és az egyiket már évek óta foltozzák.

    "(Pl. első nekifutásra jobb kört mentem a bömössel mint az a Teherautó versenyző magyar csávó akit itt linkelt valaki még nem olyan régen, de akiket követek hardcore szimulátor és valós versenyzőket nem közelítem meg köridőkben úgy, hogy amúgy ők szidják hogy mennyire alulkormányzott minden)" - linkeld a köridőt mert eddig csak ugatás ment :D

    @Raymond - Ha nem hozod ide a videót, ő hozta volna és ugrál megint napokig hogy bezzeg a GT7 amivel életében nem játszott. Nevetséges :)

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák