Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz randras_83 #36534 üzenetére

    Mivel nem tul gyakran veszek vazat, kifizetnem a kulonbseget - az xt4et neztem anno, de egyreszt mar jo ideje a piacon volt, masreszt az xt1 utan szuksegtelenul nagynak ereztem, es nem szeretem ezt a videoorientalt kijelzot. Egy dolog vonzobb az xt4ben, hogy egy jol sikerult verzio volt, az xt5 ben meg lehet hulye hibak vannak.

    Neztem meg az s10et, a merete tetszett, de gagyinak tunt az xt4 minosegerzete mellett, nem tul jo evfel.

    Az uvegekbol az 35 1.4 kicsi, es szeretem a rajzat, az mindenkepp marad. A 23bol a 2.0at vennem, mert az ibis melle ok a statikus temakhoz (eddig a 14-55ot hasznaltam erre stabbal). Igazabol van meg ket masik obim is, de kb sose hasznaltam oket.

    Ugy vagyok vele, hogy akkor viszek fenykepezot, ha van ido a fotozasra, es nagy a minosegbeli ugras a mobilhoz kepest, amugy csak kolonc - ebben a fixek jo tarsak, minden masra meg ott a mobil. Kinottem mar abbol, hogy mindent fotozzak, par jo foto kell emlekbe, de azok jo minoseguek legyenek. A regi nyaralasokon is az volt, hogy a turaobival meglottem 80%at, de az kepek tobbseget megis a 20%nyi fixes kepekbol szedtem ki.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák