Új hozzászólás Aktív témák

  • Bici

    félisten

    Sziasztok!

    Aki keres 10k környékén "kiegyenlített" / "enyhe V" átvitelű fülest és az eddigiek közül nem talált megfelelőt, az tehet egy próbát az ECCI PR200 MKII-vel.

    A hangja nekem nagyon tetszik, bár még nincs bejáratva.
    - A brainwavz M1-hez képest kicsit nyíltabb, tisztább, mélyebb basszus, de mégis kevésbé érezni a közép alján a kiemelést.
    - Szerintem inkább enyhe V, mint kiegyenlített, de ez úgyis mindig vita tárgya, ízlés dolga. Belefér a kiegyenlített kategóriába is. Vannak számok, ahol pl. a szintén kiegyenlített Zero Audio Tenore (vagy általában a mikro driveres fülesek) bántó közép-magasakat produkált, ez nem fordult elő az ECCI-vel, pedig összességében kicsit csilingelőbb az ECCI. Valószínűleg feljebb emel kissé, mint a "bántó zóna".
    - A basszusai kifejezetten testesek, érezni a lábdobok dübörgését, de sosem megy a magasabb frekik rovására, nincs nagyon előtérben, de fülelni sem kell, hogy hol a basszus.
    - Eléggé vastag a vetőcsöve, így nehezebb rá illesztéket találni, ha a gyáriak nem lennének jók, vagy pótolni kellene őket. ezt figyelembe kell venni. Az ECCI illesztékei pl. leesnek a KZ HDS1-ről. :D
    Akinek keskeny a hallójárata, annak nem biztos, hogy jól fog illeszkedni ez a füles.
    - Anyagminőség szuper, és nekem a kényelmével sincs gondom. A kábelét majd meglátjuk. Eléggé nagy az Y elágazásnál és a jack dugónál is a műanyag, ami "oldszkúl"-nak hat.
    - A Brainwavz M1-hez hasonlóan nem az a szuper-részletes típus, de nekem nincs hiányérzetem. Az általános hangkép kárpótol bőségesen. A térről még nem tudok nyilatkozni. Zenétől függ, eddig felemás / semleges.
    - 55Ohm-os impedanciája miatt kis kimeneti jelű telefonról akár halk is lehet, de az olyan lejátszók, amik hajlamosak bántó intermodulációs torzításokat produkálni kis impedanciás fülesekkel (pl. Sansa-k, vagy Samu telefonok), azok meghálálják a nagyobb impedanciát.

    Eddig nekem bejött.
    Később folyt köv.

    (Eddig xduoo x2 lejátszóval hallgattam, és még nincs teljesen bejáratva, viszont a fenti tapasztalatokat már 30 óra után írtam.)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák