Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz KillHates #40787 üzenetére

    A fejlesztőt éber lázálom gyötörte, miközben teste a valóság síkján bolyongott, a lelke és a tudatalattijának háborgó mocsara időről-időre a felszínre hányta magában is elásott nyomasztó emlékek roncsait.

    Tovább súlyosbította a helyzetet, hogy a második kokaincsík, a negyedik tömény koktél és a kacér mosolyú örömlányok társasága sem tudta teljesen elcsendesíteni a kellemetlenül tolakvó igazságot:

    Új gaming notebook kellett a cégnek.

    Végül a harmadik felszippantott kokainbarázda végre meghozta a hőn áhított megkönnyebbülést és már nem is tűnt olyan kétségbeejtőnek a helyzet.

    Mitől is kellene félnie?

    Az egyik legnagyobb IT multinak dolgozik, ő a fejlesztés atyaúristene és akár honnan is nézi a dolgot két erősen hiányos öltözetű modell alkatú leányzó mutatott be olyan dolgokat a számára a saját lakosztályán, amilyenről még a hathatós varázspor támogatás mellett sem mert álmodni.

    Minden sínen van, erre a szaros gépre 5 perc is elég, úgyis úgy fogják venni mint a cukrot, maximum majd egy kicsit megostorozza a design részleget, hogy kenjenek oda egy kis RGB-t meg bemart mintázatot aztán jó idő.

    Ha meg valamelyik suttyó teszter beleugat a hűtésbe, majd egy udvarias levélben elgondolkoztatják, hogy akarja-e még az Asus társaságát szponzori minőségben a jövőben.

    A fejlesztő végre igazán felléleghetett, egy örömteli mosoly suhant át az arcán. A terv készen volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák