Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    válasz motifator #45498 üzenetére

    igen, ahogy írod. Persze az acerhez is hozzátartozik hogy csak i5, 7eset nem ajánlották, pont a hűtés miatt. Lehet hogy ott is turbina hangzás lenne, nem tudom. Lehet hogy épp belekaptam a gépbe ,és jófogás volt 2 és fél évvel ezelőtt (persze a paszta kellett), de hogy webfejlesztésként nekem pl még a csend is elengedhetetlen, nem zavaró kis duruzsolása van munka közben, a játék más kérdés.

    nade, nem akarom égbe magasztalni a gépet, hisz nem csúcskategória, csak tényleg az a fura hogy eltelt két és fél év, és a két gépet összehasonlítva ég és föld a különbség. Persze gondolom az árfolyamváltozás is rátesz a gépek árának növekedéséért, szóval lehet hogy ez a hp is kb a 300-320 közötti árkategóriában lenne 2 és fél évvel ezelőtt.

    Ami viszont fura, hogy nem a GPU melegszik jobban (ha a max 69-70-ből indulok ki), hanem a CPU (85), pedig úgy voltam vele hogy játék közben az 1660ti csak megizzad. A jobb alsó része a laptopnak viszont kellemetlen meleg volt már 45 perc után, pedig ott úgy nézem az akksik vannak :D (bár valószínűleg az is érthető okokból melegebbek)

Új hozzászólás Aktív témák