Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz Bluesummers #45923 üzenetére

    Van egy hagyományos Dell advanced dock-om az M4800-ashoz, de az valójában portperlikátor.

    Aztán van ez a Targus dock-om:

    ezt akkor szoktam használni, ha vaami olyasmit dugok a gépre ami lekokszolhatja a perifériát (pl,direkt USB debugging, vagy valami RX-TX vonalon patkolok valami ipari szirszart)

    Aztán volt AGA-m de az tényleg rohadt nagy dög, viszont beépített 420W-os tápja van és akár egy TITAN-al is megbírkózik.

    A másik hátulütője volt, hogy nem PnP, tehát ki kellett kapcsolni a gépet fel- illetve lecsatlakozsáskor! A dolgot könnyítette, hogy a csatlakozókon van egy pici gomb és, gha azt megnyomja az ember, akkor automatikusan kikapcsolja a csatlakoztatott perifáriát ez a fícsör, legyen az maga a gép vagy az AGA. Mondjuk, tényleg vicces lenne vinni a 2 db 330W-os táp mellé az A51M-el összecsomagolva :D nyomathatnám így:

    szerintem teljesen felesleges a dock kérdést erőltetni. Mert ezek közül az AGA ami labdába tud(na) rúgni, mert biztosítja a PCIe 16x vonalat és normálisan visszavezeti a képet az LCD-re, de itt is érezni minimális laggot. Az USB-C-s tunderbolt-os dolgok meg még jobban laggolnak, komoly játékosoknál multiplayernél biztosan zavaró lehet.
    Van jó pár gyártó USB-C-s megodásokkal, van olyan ami kompatibilis az Apple rendszereivel is, ezekben egy picit nagyobb fantáziát látok. De vegyük a matekot: emberünk megveszi a középkategőria gamer gépét, 500 ezerért (mondjuk a szokásos 6magossal, egy RTX 2060-al)
    Ahhoz, hogy szignifikáns eredményt produkáljon neki egy ilyen eszköz, ahhoz kell egy kb 100 ezres typeC dokkoló,bele egy 250 ezres zsugával és az inputlag elkerülése miatt egy monitor is kell. Ez összesen már 400 ezer. Akkor 900-ért már megkapni azt a konfigot amibe 2080 van és nem kell bohóckodni a rendszer tákolásával és nem kell költöztetőkamion ha lan-partyra megy az ember :K :R

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák