Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz Balázzs #46398 üzenetére

    Nem ennyire egyszerű a dolog..
    A DOOM motorja heterogén számítási rendszert használ, azaz, ha kevés a CPU akkor a GPU-hoz nyúl, ha kevés a GPU, akkor a CPU-nak lesz több dolga. Ezért van az, hogy elég alacsony a hardverigénye a megjelenített grafikához és a játékélményhez képest.
    Én alapvetően ott böktem el, hogy a CPU-t 1.2 GHz-en felejtettem és így futtattam a játékot. Kapott a GPU egy órán keresztűl egy laza FurMark-nak megfelelő terhelést, azaz 100%-on pöröghetett. Ezzel még talán nem lehetett akkora gond, de amikor hirtelen kiléptem játék közben (Alt+F4) akkor ott valamit elrontott az EC és kapott egy pofont a GPU és lett spaceinvaders, aztán restert után pizsamacsík. Ugyanígy sikerült DarthRevan 2080-asát is kinyírnunk a Clevo-jában (azaz ott az Alienware 190W-os BIOS-ától lett valami gond, de ott sem elmelegedett a GPU, hanem valami meghalt benne az első indításkor. De ott is az energiagazdálkodás nyírta ki a gépet és nem a terhelés)
    Szóval nincsen semmi baj a DOOM-al, baromi jó játék, nagyon jó grafikával és nyugodtan nyúzza vele a gépét, ha nem babrálja UV-vel meg mindenféle egyéb módon a hardvert akkor nem lesz gond a játékkal!

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák