Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergello

    addikt

    válasz MaxxDamage #48068 üzenetére

    Nem igazán tudok mit mondani, egy superposition tesztet már raktam be, gondoltam még rá, hogy a fire strike-ot lefutottam, de nem volt kedvem letölteni.
    Billentyűzete, kijelzője jelentősen jobb mint az Omen volt. Hardware sokkal erősebb, de az Omen régebbi kiadás volt, szóval felesleges összehasonlítani.
    Hőmérséklete olyan 70 fok max, de nem is figyelem folyamatosan hwinfo-val, csak az Armoury Crate-be szoktam benézni néha játékközben alt+tab-bal. Most töltöm le a Witcher 3-at, azzal majd hwinfo-zok egy kicsit, az valósabb képet ad.
    Cpu energiagazdálkodást azt 99%-ra raktam, ahogy beszéltük.
    Külseje ebben a világos színben tetszik, nem hiányzik a fém, elég a Strix G kiadás is.
    Kis negatívum, hogy valamilyen alacsony fordulat van egy kis rezgő hangja a cpu ventinek, talán olyan 1500-1800 rpm körül. Felette vagy alatta semmi. Ha silent módban használom irodai munkára, akkor a cpu venti az 0 rpm. Most itt ez a Optimus nem tudom, hogy működik-e, nem látom, hogy hol tudnám ellenőrizni azt, hogy netezés közben kikapcsol-e az RTX2070.
    Szoftveresen nagyon jó. A MyAsus és az Armoury Crate is sokkal komolyabb program mint a HP Omen Command Center volt. Annál sokkal sokkal jobb gép. Más gamer géphez nem tudom hasonlítani, mert előtte egy Dell Precision M6600-asom volt.

Új hozzászólás Aktív témák