Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    A mai nap margójára. Hoztak hozzám egy GL502-est. Néztem, hogy masszívan 90 fok felett a CPU, de ami a nagyon durva, hgy ez az első pár másodpercben!!

    Nem is igazán értettem, mert egy itteni fórumtagunk pasztázta a gépet a gazdájának. Nem irigylem senki elől a munkát -sőt én is szoktam sokakat máshoz irányítani, de könyörgök! ha elvállal valamit az ember, akkor azt miért nem lehet rendesen megcsinálni?
    1, az Asus nem hiába használ K5Pro-szerű kencét a VRM-ekre és a VRAM-okra, nem lehet egy féle gappad-ra kicserélni, kb. 3-4 magasságú kell egy gépnél. De tök felesleges a padokkal görcsölni az Asus olyan közel engedi a hűtést az alkatrészekhez, hogy bőven elég oda a K5Pro vagy akár összehuzogatni a gyári világoskék kencét!


    2, ha sikerült kitörni az alaplapból a hűtés lefogatását, akkor nem értem miért nem lehet elküldeni az ügyfelet egy olyan szakihoz aki ezt meg tudja utána csinálni? Velem is fordult már elő ilyen, nem bénaság kérdése, hanem egyszerűen ennyire silányul forrasztják be a gyárban. (nem-nem később tört ki, hanem ELEVE CSAK 3 CSAVAR TARTOTTA a pocit!!!)
    Azt már le sem fényképeztem, hogy valami érthetetlen okból a GPU oldali ventinek a GND kábele LE VOLT FORRASZTVA és hol ment a venti, hol nem attól függően, hogy éppen hozzáért a forrponthoz a kábel, vagy éppen nem... :Y

    3, szóval került rá TGC, meg NTH1 és máris 70-75 fokos lett minden ebben a kánikulában:

    Zárójelben, megjegyezném, hogy tavaly augusztusban járt a fent említett kókány-mesternél a gép, és azóta 100 fok körül húzta a proci, brutál 15-25%-os trottyokkal!!
    Szóval nekem nem szídni a GL502-est!!! Egy ventivel, kitört lefogatással simán húzta 100 fokosan egy évig szegényke! :K :D

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák