Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    válasz Bedepi #55603 üzenetére

    ez olyan, hogy számomra nem érdekes játékot miért vegyek meg azért, hogy megnézzem, jó -e vagy sem. Ha lenne demo, más kérdés, de ugye nem erre tendál már a játékipar (de pl Resident Evil 3-at így vettem meg konzolra is, beszippantott a 2-vel együtt a remake)
    Hogy van refunding? Van amelyikre nem elég 60 perc játék (főleg ha már szerepjátékról van szó, dialógusok elvették volna kb a Cyberpunknál az elején + a karaktergenerálás)

    emiatt nem is mondanám sose, hogy na, akkor ne próbáljuk ki a virágbolti verziót (és van egy olyan érzésem, hogy akik ezt írják, sokuk közöttük amúgy ugyanazt teszi, kipróbálja)

    Na most ha konzolra megvettem volna, akkor valószínűleg buktam volna 5K-t minimum, mert 14-15K között mennek most bontatlanul a fórumokon. Persze a CDPR volt annyira rendes, hogy visszaadta pénzt xy-nak, de az se mindenkinek.

    A félreértések elkerülése végett nem reklámozom ,hogy húdejó hogy van torrent, de arra viszont jó, hogy az ember kipróbálja, hogy nála jó -e, és érdemes neki pénzt kidobnia rá. A többi úgyis a becsületén múlik. (Más kérdés, hogy pl védelem se volt a játékban, de már rég megtérült a fejlesztés még így is)

Új hozzászólás Aktív témák