Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    Gyerekek! Szerintem qrvára felesleges az SSD-k működési paramétereit sz@rráaffektálni. Nekem van olyan 12 éves 32GB-os SSD-m amiben már az írásszámláló és az üzemóra számláló is kiakadt (a HDsentinel nem tudja kiolvasni) maga az SSD papíron 27%-os kondíciójú és tökéletesen működik, a BGA-zó gépeket vezérlő beágyazott rendszerbe van beépítve.
    Szakmai tapasztalatom szerint eddig kétszer találkoztam döglött SSD-vel. Az egyiket az ügyfél menet közben berakta egy DELL gépbe; ami nem lett volna gond ha nem bénázott volna a szalagkábeles csatival és kapott az adatvonalon egy 5V-os pofont. A másik mSATA SSD volt amit leejtettem jómagam, ezzel hátvakaróvá avanzsálva :B A 4-ik generációs desktop gépemben is egy öreg 128 GB-os mSATA van és kapja is rendesen a torrentet. Nem a legfényesebb a kondíciója, de az is teszi a dolgát, pedig nem egy sikertörténet; anno volt egy firmware-bugos Samsung sorozat (PM841) és az van benne.
    Én azt javaslom minden ügyfelemnek, aki az SSD vásárlás tánclépésein gondolkodik; vegye meg számára a legjobb ár-kapacítás-teljesítmény mutatójú meghajtót és öröm-boldogság; ha nem teszi mechanikusan tönkre, akkor mellé is temethetik.

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák