Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Gergello #67559 üzenetére

    mikor, mikor... amikor lesz készlet, na akkor :D inkább ez a kérdés.

    Hát nézd... leírhatom röviden ha gondolod..
    A PC-m már kiszolgált, ideje váltani, már egy ideje agyalok rajta amúgyis. Jó, de mire? Bánya, őrület, vga hiány, covid apokalipszis, stb. jó, nézzük a laptopokat, végülis a jelenlegi pc-m előtt is laptop volt és most is az kéne.. főleg, hogy csinálom a 2. mester diplomám és ha beüt a delta.. megint online oktatás lesz és kell a WEBCAM :D
    szóval kacérkodtam az AW-val, a feleslegesen kidobott túlárazott AW feelinggel, sose volt még AW gépem.. de úgy érzem nem is lesz egyhamar :D az amd-s R5 és az új széria X17 is csalódást keltő teljesítményt nyújt az áráért cserébe.
    A Clevo téglák biztos bivaly erősek, de nem az én világom, MSI próbálkozik, ASUS s17 még sehol de úgyis horror ára lesz, ACER is erőlködik, későn kapcsolt, még csak most jön valami "új" tritonnal de alig hallani valamit... szóval az idei felhozatalt nézve, elméletileg persze a tesztek alapján a többihez képest egyértelműen az új legion lesz a befutó nálam is... gondolom ezt nem kell megindokolni.. amúgy most egy kis ideig volt nálam 2db legion5 is még az előző szériából és azok is egész jók voltak már szerintem... szóval ja, egy amd-s 3080as legion7-et néztem ki (kacsingattam egy fehér legion5 pro felé is 3070al, több, mint valószínű az is bőven elég lenne már teljesítményre), de amennyire szenvedés van még mindig ami a készletet illeti és csak a várakozás megy.... a pár semmiből előbukkanó szlovák alzás hirdetések között... most már úgy vagyok vele, hogy f#k it és inkább kivárok karácsonyig, vagy inkább lesz belőle 2022 Q1 is, egy inteles+3080S legion7-re.. ha meg kamu a super kártya hír, addigra már csak lesz készlet.. addig meg marad a már jól ismert várakozás.

Új hozzászólás Aktív témák