Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz RM007 #88445 üzenetére

    Szerintem ez nálad gond csak , nekem ismerősi körben nincs ilyen gondom. Az egyik legnagyobb oldal az N.... egy taliga pont ezért mert ott mire beindul minden kispisti oda tölt fel több mint 15 éve tag vagyok ,de nem is töltők onnan semmit egy retek oldal. Lehet régen futattál 80-90 darabott ,de nem nyomtad őket olyan tempoval seedbe és letöltéstben mit most. Azért a mai laptopokban már egész jó wifi kártyák vannak szerelve és a legtöbb gép már m.2 es ssd vel fut. Most magyarban a legnagyobb sáv 2Gigabit ez kb olyan 200Mega/másodperc alsó hangon +mellé feltöltésnek még 100Mega/s ekkora tempótól még a legmárkásabb és gyorsabb m.2 es is kifekszik főleg több szállon ha levvan terhelve.Nemhogy egy mezei ssd. Szerintem csodát nem kell várni és ezt is csak tényleg kábelel tudod kihajtani mert a wifi kártya a laptopban vagy a gépedben mindig gyenge láncszem lesz ilyen téren ha pedig nem az akkor a routered. Szóval a vezeték nélküli dolog felejtős és a legtöbb esetben a router vagy a wifi egység a hunyó ha nem megy rendesen valami.
    Én telekomos vagyok mindig megvolt a sebességem akár le akár fel. Olyan előfordult igen hogy adott oldalról nem lehet tölteni X sebességtől nagyobb tempoval ,viszont ez az adott oldal hibája és nem a net szolgáltatóé. A jó net kihasználásához rendes vas is kell.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák