Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz vakablak93 #92045 üzenetére

    nyugodtan nézd meg ,hogy egy 3060 és egy 4060 közt mennyi a különbség de ha nem tetszik a 60 as széria akkor nyugodtan megnézheted a 70/80 vagy akár a 90 es kategoriát is.

    A legtöbb esetben 30-50% pluszt jelent 1 generáció...játékok alatt.
    De egyébként nekem 8 ki mit csinál KH is leírta fentebb ugyan azt amit én is.Aki már a fejlesztéssel van elfoglalva és pont a becnhek pontszámával az fanatikusan naív a saját gépe/ márkája iránt és nem veszi észre azt,hogy mennyi pluszt pénzt elkölt /ver egy kiöregedet masinára tök feleslegesen.

    persze van az a kategoria aki nem játszik nagy címekkel és ugy van vele egy 3060-70 vagy akár 80 neki bőven elég lesz nem 2 évre hanem 4 re... (viszont ezek az emberek ezekért a jobb vasaékért sokkal több pénzt költöttek el már mikor megvették)És ha most megnézed ha 2 évente vesz egyet ez minimum 2generáció a cpu terén és 1 generáció ugrás a gpu terén sőt töredék áron. és simán lehet 2 évente új gépet veszel 2x és olcsobbra jösz ki minha korábban vettél volna egy erősebb drága gépet...Kicsit nem ártana utána számolni a dolgoknak... A garanciáról pedig nem is beszélek hogy új gép garanciás míg a 4 éves gépben bármi elszállhat akár egy venti akár egy ssd ,kijelző alaplap bármi. Az akkumlátor elhasználodásáról nem is beszéltem....

    Anno teljesen rá voltam állva a legújabb mobilokra és minden évben szaladtam a legújabb darabokért. De idővel beláttam azt,hogy kidobott pénz mert évente vehetek töredék áron új telefont és még így is olcsobra jövök ki. Sőt mitőbb a sebesség terén sem szenvedek akkora hátrányt már ezekel a darabokkal mint régebben. Nincs már akkora különbség egy fél millás teló meg egy 60 ezres közt mint sokan gondolják. Csak a különbség nem kell rá annyira vigyáznom , garanciás , ha akarom évente újabbat vehetek..... És tuti hogy pár év múlva a régi hight end termék iszonyatosan elavult lesz. Míg egy új alsókategoriás teló pedig megkapja az előző évi fejlesztéseket kb....

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák