Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz KillHates #96053 üzenetére

    Áruld már el arányaiban más gamer laptop változatokhoz képest hány döglött Clevoval találkoztál eddig munkád során, amit akár nem sikerült megmentened? Milyen a meghibásodási arány, élettartam? Érted én nem csak fps oldalról próbálok közelíteni és értem amit itt felsoroltál nekem pont az tetszik, de amellett más szempontok is kaphatnak helyet.

    Itt a legtöbben mint egyszer már fogalmaztam már eleve a következő vásárlóiknak vásárolnak ész nélkül, egy csomó más szempont fel sem merül pont olyanok amik időtávlatban is működnek, nem csak az hogy abban a pillanatban melyik nyeri az fps derbit, maratont is futni kell pont azért mert gyorsan avul a technika. Ne legyünk hülyék mindig bedőlni a bullshit reklámoknak, tudjuk miről szólnak, ha hagyjuk sosem leszünk boldogok azzal amit választunk, nem szabad mindent elhinni.
    Az nem normális, de azt nem tagadom erősen üzleti érv hogy mondjuk 1 éven belül még megemlíthető lehessen minden féle szégyenérzet nélkül egy hardver és eladható, de akkor hol vagyunk mi vásárlók. Aki ebből él mondjuk egy eladó abból a szemszögből nézve értem, de egy mezei juzer hogy lehet ennyire szűklátókörű? :R
    Te is tudod BGA-s gép gyorsan öregszik nem egy kategória csak ezt a nagy szagértő urak mindig elfelejtik. :K

    #96052 KillHates: :R

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák