Új hozzászólás Aktív témák

  • brickm

    őstag

    Közben nálam kezd teljesen kikörvonalazódni a "fiókom" átalakítása...
    Szóval ami eddig biztos és valószínűleg maradandó, hogy 1db 10"-os papirmembrános szélessávú szóró került bele, nagyon pengén szól, ha meghallom rajta a stratocaster nyaki szedőjét lemegyek a buszmegállóba, hogy ott is meghallgassam...
    Bitang hangos. Egy fix 3Wattos D-osztályú lineáris végfok került bele, 9voltos elemről használom, kb 3hónapja majd minden nap... szerintem félévet, de inkább évet simán elmegy egy elemről.
    Előfok egyelőre ugye így nincs benne, azt elé kell kötni, VISZONT így legalább lehet vele zenéthallgatni, ugyanis ha bezárom a hátát remekül tud szólni. Plusz metálkodásra is zártan jobb, nyitva inkább középtelt a kraktere.
    Lehet tervezek bele egy ugyan ilyen kisfogyasztású sz rt ami előfokkal együtt ilyen picike, max kivezetem a köztes részt AUX in néven azt oda mehet a muzsika.
    Jelenleg van benne egy 50Wattos attenuator ami kell, ugyanis ha megküldöm a szomszédok azt hiszik falunap van és koncertezik a zorall... :)

    [link]

    A kerek lyukon alulemez lesz, oda megy a 6,3as jack input, illetve lesz még egy ahova az elem DC csatija megy. Csinálok egy szivargyujtós-DCjack-es cuccot, hogy a kocsi csomitartójából is lehessen zúzni rosszabb időkben kis apróért a városligetben... bár ezen még törpölök kicsit, hisz ha elemről ennyit megy, autó akkuról leigázza az embersiéget.
    És igen, az élvédő még hiányzik róla, de lesz,, :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák