Új hozzászólás Aktív témák

  • funk648

    aktív tag

    Sziasztok!

    Jelenleg egy Squier Bullet (HSS) gitárom van, amit egy Zoom G1Xon-al használok. Tetszik, hogy PC-től függetlenül használhatom, illetve telefont rákötve (van rajta aux bemenet), így
    Youtube-ról bármilyen szám alá játszhatok. (+fontos hogy fülhallgatóval használhatom)
    Viszont ennek a Zoom-nak szerintem elég "műanyag" hangja van, nem igazán tudok belőle olyan hangzást kihozni ami igazán tetszene. (igazából itt nem tudom, hogy vajon a gitár vagy a multi -e a szűk keresztmetszet, de szerintem inkább az utóbbi)
    Arra gondoltam, hogy veszek egy olyan külső hangkártyát, amivel a Guitar Rig-et használva Youtube videók alá tudnék játszani. Visszaolvasva a korábbi hozzászólásokat láttam, hogy többen a Scarlett Solo -t ajánlottátok, azonban azt is tudom, hogy így eléggé a PC-re lennék utalva, gondolom a driverek meg egyéb programok kapcsán elég sok szoftveres probléma előjöhet. Ezért a második variáció az lenne, hogy inkább a Scarlett Solo helyett néznék egy másik multieffektet kb. 40k környékén. Szerintetek melyik megoldás lenne a jobb? Az a probléma, hogy nem igazán van összehasonlítási alapom. :) Előre is köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák