Új hozzászólás Aktív témák

  • _Andras_

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék kérni egy kis technikai segítséget.

    Van egy Line 6 ux1-em*. Nos ennek valami baja lett, mert random módon bizonyos hangmagasságokat nem enged át, szóval a hang teljesen rossz lett a Podfarmban, viszont mint hangkártya teljesen jól funkcionál, nem hallok semmi rendellenes hangot pl film nézés, játék közben. Így gondolom valami elektronikai gondja lehet a gitárjel feldolgozást érintő elektronikájánál(+ hangszabályzó poti is recseg, ha tekergetem,de ez mellékes, mert nem állandó problémaforrás)

    Nos venni akarok egy másik multieffektet, de amit kinéztem az hangkártyaként nem funkcionál.(Zoom G3Xn).

    A kérdésem az lenne, hogy a G3Xn-t, hogyan és mivel tudom úgy összekötni a számítógéppel , hogy az ux1-be bedugott fejhallgatómon keresztül halljam a G3Xn-t a maga teljes valójában és vele egyidőben a pc-n futó dolgokat is(pl: youtube, szoftverek, stb). Persze van G3xn-en is fejhallgató kimenet, de akkor a pc-s hangokat nem hallanám, ezért problémázok...

    Bónusz kérdés: ha sikerülne összekapcsolni mindent, akkor ez a zoom asioall driverrel funkcionálna , minimális késéssel?

    *- ux1 ki és bemenetei:
    [link]

    **- Zoom G3Xn ki és bemenetei:
    https://www.guitar.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/800x400/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/o/zoom-g3xn-guitar-multi-effects-processor-back.jpg
    -------
    (Nyilván az egyszerű lépés az lenne, ha vennék egy zoom g5-t vagy Boss GT-1-et, ami pc-s hangkártyaként is funkcionál ,de ezek jóval drágábbak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák