Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz benedekco #46464 üzenetére

    Tényleg szép új dizájnt meg termékpalettát épített a Fender, pedig egy időben azt hittem, hogy kivezetik a húrokat. Viszont ott még durvább árak vannak. :Y
    A Mezzofortéban a sima Fender húr most még 2290 ft, az pillanatnyilag 5 font.
    A classic gondolom ugyanaz lehet, mint az NYXL, azt sose próbáltam, de volt olyan akusztik húrom, aminek hex magja volt, bár a simával se volt soha problémám.

    #46461 arnyekxxx
    A kínai húrokat nem gondolnám egyenértékűnek, tény, hogy van köztük jól sikerült, de nagyon ingadozó a minőségük. Bár a "Fender 60CL 11-50" (nem létezik ilyen) akusztik húr kifejezetten bevált, tartós is, a hangja is jó, és csak 1.46 dollár volt Banggoodon. Huh, most nézem, már az is 9 dollár... Vége a jó világnak.

    #46465 Hdave98
    Nekem egy régi Shure SRH440 van (az SRH440A őse, amit ajánlottak), nagyon részletes a hangja, keveréshez jó, viszont gitározáshoz szerintem kevésbé. Hosszú távon zavaróan sok a magas benne, zenét is csak így tudok hallgatni vele.

    Annak idején én is célzottan kiegyenlített hangú fejhallgatót kerestem a zenéléshez, mert nem szeretem a túlzott basszust, akkoriban a Superlux 668B hangja is nagyon tetszett, pedig annak legendásan zavaró magasai vannak.
    Most 10 évvel öregebb füllel (és némi fülzúgással) viszont azt gondolom, hogy egy kis mélykiemelés pihentetőbb lenne.

    Költeni most nem akarok rá, de én is nézegettem, mit lehetne, a Takstarok is szimpatikusak, de ezt a K52-t is megjegyzem magamnak, hátha egyszer. :K Addig meg használom a Plantronics gamer fejesem, ha már nem bírom a Shure-t. :D

Új hozzászólás Aktív témák