Új hozzászólás Aktív témák

  • Alexios

    veterán

    válasz benedekco #46943 üzenetére

    hangoló kulcsokat, nyerget, hidat, pickupokat és az öszes fos potit meg a trágya kapcsolót

    Én nem tudom milyen CV-t próbáltál, de amúgy szerintem egyáltalán nem gáz az elektronikája. Amúgy wilkinson 6 pontos tremoló, csak ki kell cserélni, semmi farigcsálás: kb 7 ezer ft aliexpressről. Szintén, csak ki kell cserélni, semmi farigcsálás wilkinson hangoló, ugyanúgy kb 7 ezer. Pár cts poti, meg egy kapcsoló, mondjuk egy switchcraft jackel, aliról megint max 10 ezer ft? Valószínűleg annyi se, ez így 24 ezer ft összesen. A bundvégek elsimítása meg egy max 5 perces művelet, persze a fogólap nem lesz lekerekített, te tudod neked ez mennyit ér meg. Nyerget nem tudom minek kéne cserélni, egy rendes csont nyereg van rajta, de egy tusq-ot kapsz 3-4 ezer ft között.
    A pickuppal persze elmehet az összeg, de ha vennék jó eséllyel nem egy MIM pickupot vennék, akkor meg ott vagyok hogy megint jobb lesz. Mindezt úgy hogy kb 120ezer forintért vettem a CV-t(oké ez különösen olcsó volt), a player strat meg ehhez képest vagy 100ezerrel több, annyiból még egy bareknuckle mothers milk szett is kijön akár, és akkor nincs miről beszélni.

    De persze kinek mi, viszont ha az ember nem dobja magát hanyatt attól hogy USA gitár, akkor azért nem biztos hogy tényleg az lesz a kedvence, de ha már kiad rá 1000+ dollárt, akkor nem is fogja azt mondani hogy jobb lenne az a Player series vagy CV :) Ettől függetlenül állítom, hogy kipróbálni nem kerül semmibe, főleg egy bullet után, egy Playerhez egyáltalán nem lesz egy sima USA strat ugyanolyan ég és föld mint egy bullet squierhez képest volt.

    Én tartom hogy a CV strat most valószínűleg a legjobb ár-érték arányú strat, főleg ha hajlandó vagy foglalkozni is vele

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák