Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz X2N #55821 üzenetére

    Az érveid már a múlt hónapban le lettek bombázva. Meg lettek cáfolva, de ennek ellenére ezek a vesszőparipáid. Így most nem fogom újra megcáfolni őket, mert feleslegesnek tartom ismételni magamat mint egy papagájt.
    Egy dolgot felejtesz el és nem akard elfogadni, hogy a népek nagy részének nem kell az ami számodra elvárás. Ezzel nincs gond, én is így vagyok ezer plusz egy dologgal, ami megnehezíti a dolgomat sok területen. Neked nem kell, de ezért nem kell egy egész regiment fals infót idedobni. Főleg úgy, hogy már meg lettek cáfolva, ki lettek beszélve az érveid.
    Amit nem tudnak a modellezők az, pedig az, hogy nem tudják megkerülni a mikrofon hangzását. Mert azzal veszik fel a hangot a hangszóróból, neked meg a nyers gitárerősítő hangja kell. Amivel semmi gond nincs, teljesen legit elvárás. Nem neked találták ki a motyót. Ma sokaknak nincs erre szüksége. Pont mint az akkus fúrógép. Van akinek nem kell, van akinek jól jön. De csak azért mert nekem pont jó az egyik, nem kell egy regiment (amúgy fals) érvet felhozni a másik rendszer ellen. Elég azt mondani, hogy nekem ez vagy az miatt nem működik a megoldás.
    Amúgy meg baromi érdekes úgy mondani valamiről véleményt, hogy még nem hallottad élőben. Igaz, hogy nem tapasztalati véleményt írsz hanem csak annyit, hogy maga az FRFR megoldás fals és szükségtelen. Igen, számodra, de kérlek fogadd el, hogy másnak meg igenis tökre jó megoldás.
    Nincs helyen 4x12-re. Egy erősítő még ideférne, de ha szertnék egy jó clean-t meg egy jó dist-et meg egy jó crunch-ot akkor azért minimum két különböző erősítőt, neadj isten két ládát kellene hazulra venni. Az az 5% különség a hangzásban amit műszerrel kimérsz meg hótra nem érdekel. Re Ba cy lus, de pont ide tartozik, az meg, hogy maga az AD/DA koncerter hogy szól egy ilyen ketyerében az meg majdnem az utolsó sorban kullog a listán. Mert jóval kevésbé meghatározó mint az hogy miként modellezik le az x-y erősítőt, hangszórót, esetleg hova tekered a tone potikat.
    Amúgy egész jó hallásom van, de képzeld hót nem érdekel hogy épp -extreme mp3 vagy wav szól, ne adj isten CD. Hót mindegy, pont olyan mint mikor valaki arra panaszkodik egy Kuroszawa filmen, hogy nem 4K az anyag. Itthon, az én kezem alól szóló gitár... komolyan, kit érdekel az az AD/DA átalakító?
    Misztikum, ez a baj. Minden túl van miszifikálva. És félre értés ne essék, nem arról van szó hogy jobban szól-e a cső mint a digi, hanem arról, hogy a népnek szüksége van-e rá vagy nincs.

    re: #55781 Ctrl+Alt~Del
    Mi ez füstgép vagy mi? Szürke zaj generátor?
    Ez egy hagyományos cab-tól még oké, de egy ilyen aktív hangládától szerintem kicsit túlzás. Headrush-nak van még FRFR-je. Azok is ennyire szarok? Mi lesz végül? Nézel másikat, vagy ráteszed valami stúdió hangládára?


    re: #55816 cucka
    Remélem ez most csak vicc volt részedről! Monóban is lehet zenét hallgatni. Nyilván nem erre gondolt mondjuk a kolléga, de pl lehet hülyézni soft reset-et, de akkor minden más is pont olyan hülye aki egy hordozható, fizikailag ugyan sztereó, de végtére is mégiscsak mono hordozható akkus hangszórót használ? (monó mert olyan közel vannak egymáshoz a hangszórók, kb 15cm-es távolságon, hogy 50cm-ről már nem tudod mi a jobb és mi a bal oldalról szóló hang) Amúgy addig is volt zene míg monó erősítők voltak csak még a piacon. :U
    Amúgy a lényeg, hogy a backing track/eredeti nóta úgy szól ahogy az megszólal egy akármilyen aktív hangszórón/otthoni erősítőn. Nem pedig úgy, hogy átmegy a gitár erősítődőn/gitár ládádon.
    Társasházban él ahol nem lehet hangosan hallgatni, de ezzel halkan is (mi a halk és mi a hangos ugye) sokkal szebben fog szólni az egész mint a mini erősítő az apró beépített csipogóval.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák