Új hozzászólás Aktív témák

  • Eastman

    őstag

    válasz Szten Márs #5913 üzenetére

    Mondom, nem ismerem. Hallottam már a Pénzes-féle oktatásról, de csak megemlítve. A Muszty-Dobay Csalamádé barátságosabbnak tűnik.

    Az biztos, hogy nagy(lehet) az egója Mr. P-nek. ...meg az önbizalma.
    Azt viszont már több tanártól is hallottam, hogy keményen belefáradnak egy-egy tehetségtelen, lusta, fel-fel lángoló, stb. tanítványba. + kb. 25 gitáros haverom tanít is úgyhogy ez gyakran téma. Azt rosszabbnak tartom, ha a tanár tűr és csak a heti fejpénz lebeg a szeme előtt. Valahol korrektebb a legelején tisztázni, hogy mely' rétegig ás le a "mester" az aranyat keresve. Balettóráról pl. kíméletlenül kivágják azt aki 2-3 kilóval nehezebb, nagyok a keblei vagy nem jól tartja magát. Sőt, be sem kerül a komolyabb suliba.

    Szerintem "edző" szíve joga, hogy kit választ. ...bár a távol-keleti bölcsek szerint a Mester nem választhat tanítványt, hanem a tanítvány választ Mestert. Mindenesetre az alapok fontosak, aztán továbblépni bármikor lehet.

    Húr kérdéskör: ...szerintem a linkelt oldalon elsősorban kezdő tanulóknak írta le a gondolatait akiknek nem biztos, hogy Elixírrel kell kezdenük.

    Mint említettem, nem ismerem Pénzest, nem is védem, csak igyekszem mindig két oldalról ránézni egy dologra.

    A munkámban nekem is van egy (jó vagy rossz) stílusom. Sokszor az első találkozásnál már érzem, hogy sosem látom többet a vendéget, máskor a bemutatkozáskor már nem kérdés, hogy hozzám jár majd masszázsra.

    [ Szerkesztve ]

    https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák