Új hozzászólás Aktív témák

  • Eastman

    őstag

    válasz Inv1sus #7037 üzenetére

    Erölködő: Roland Cube 15x használtan. Ár érték arányban kíváló! Teszteléskor a tiszta csatornát kitekered és akkor is tisztán, torzításmentesen kell szólnia. Jó, ha rákérdezel az eladótól, hogy csak szobában használa-e vagy próbákra (esetleg fellépésekre) is vitte-e? Ezeket a kis csúzlikat a próbateremben atomra hajtják a gitárosok, hogy túlszólják a dobosokat. (Nem fogják.) A szobában használt a nyerő!

    Új gitárt "olcsón" nem vennék. Ki kell várni egy 1-2 éves "meguntat" és alaposan letesztelni. Itt kicsi sárga emberek csinálni gitár. Többek között a fa minősége ami nem mindegy. Nem megfelelően előkészített faanyag tekeredhet, csavarodhat nyakban az új hangszereknél. Ja, és általában a nagyon csúnya csomósokat színre festik, a szebbeket, jobbakat, tisztábbakat pácolják-lakkozzák. A sok vagy nagy csomó a fában rontja a hangzást. Lakkozott a nyerő.

    A vaterás vásárlás és személyes átvétel azért jó, mert mivel minősítitek egymást a vétel-eladás után, nem nagyon érdeke senkinek a füllentés az üzlet során. Ha kipróbálod a hangkeltő eszközt és valami nem jó közben, egy-egy semleges értékelésben megállapodhattok a búcsúzáskor.

    https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák