Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz Inv1sus #7051 üzenetére

    1, Minőség szerint sorba rendezve nem tudnánk, mert ez azért nem ilyen egyértelmű dolog. Maximum tudunk egy elnagyolt listát írni a kerülendő és a bátran megvehető márkákról, de márkán belül is nagy eltérések vannak az egyes modellek között. Mindenesetre kerülendőből most pl a HerleyBenton, Vorson, Powerstate jut eszembe, bár én őszintén pl. Staggot sem vennék. Ajánlott maximálisan a Cort ebben az árkategóriában, de Epiphoneok között is nézelődhetsz.
    Ha kicsit tágabb lenne az árkategória, több márka lenne a felsorolásban, így, ebben az árkategóriában hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd a többiek kiegészítik mindkét oldalt.

    2, Kellenek a magasak és a mélyek is :) Amúgy nem jut eszembe olyan faanyag, ami elektromoson kifejezetten kerülendő lenne. Akusztikuson igen, de elektromoson nem. Egyedi színt adnak a gitár hangjának, de hogy ez most milyen és jó-e vagy sem, az szubjektív teljes mértékben.

    3, Goto hangszerbolt, lehetőleg egy normálisabb. Ajánlom pl a Mezzofortét. Ha körülnézel és próbálgatsz gitárokat, akkor jóval tisztább lesz neked is a kép :K

Új hozzászólás Aktív témák